Свинско контрафиле с морковен пълнеж

26/03/2020
Ася Заевска
отАся ЗаевскаПомощник Готвач22825450
"Ястие за ценители - свинско контрафиле с изумително вкусна морковена плънка "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо402
  • Преглеждания за месеца137
  • Преглеждания за седмицата51
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрежете свинското контрафиле с нож за филетиране, така че да получите еднакво на дебелина правоъгълно парче, което да можете да навиете на руло.

Овкусете го със сол и черен пипер и поставете върху алуминиево фолио.

Обелете морковите и ги нарежете на тънки пръчици. Задушете ги в 1 с.л. масло за 3-4 мин.

Добавете наситнения копър и щипка сол. Така приготвени ги разпределете върху месото.

Смесете крема сиренето и пресованите скилидки чесън и намажете равномерно върху морковите.

Завийте на месно солено руло. Намажете с 1-2 с.л. меко масло и покрийте плътно с фолиото (цялото руло).

Печете свинското руло 60 мин. на 250°C.

След което махнете фолиото и печете свинско контрафиле с морковен пълнеж още 10-тина мин на 220°C.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: