Свински джолани със зеленчуци

25/03/2020
Геновева
отГеновеваПомощник Готвач1001312711
"Ако любовта на мъжете минава през стомаха, то след тези свински джолани със зеленчуци няма да можете да се отървете от своя "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо622
  • Преглеждания за месеца96
  • Преглеждания за седмицата191
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските джолани се овкусяват със сол и черен пипер, поставят се в дълбока тава и се налива бялото вино и вода да напълни тавата до половината.

Слагат се във фурната да се запекат, като ги обръщате, като се запекат от едната страна.

Така ги гответе поне 1 час. През това време си почистете, измийте и нарежете на едро картофите, морковите, лука и гъбите печурки.

Овкусете ги със сол, черен пипер, червен пипер и унисоса. Разбъркайте добре и когато са се позапекли джоланите на фурна, изсипете зеленчуците при тях.

Сложете върху зеленчуците парченца краве масло и ги върнете във фурната да се сготви ястието поне за още 1 час или докато зеленчуците са готови за консумация.

След като поставите зеленчуците, може да добавите още малко вода към свинските джолани със зеленчуци, ако се е изпарила.

Да ви е сладко! [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 5 гласували
5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: