Източен кус кус с фета сирене

05/10/2019
Dark Angel
отDark AngelНовак
"Ще се влюбите в соления кус кус, само ни се доверете и опитайте тази екзотична рецепта "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо914
  • Преглеждания за месеца79
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете кускус в съд с капак и долейте врялата вода. Оставете да се запарва под капак, докато течността изцяло се абсорбира.

Отделете скилидките на чесъна, като запазите няколко небелени, а останалите нарежете ситно. В зехтина запържете нарязания на тънки полумесеци лук, нарязаното ситно чили и чесъна.

Кускусът се овкусява със сол се залива със запръжката. В тигана и още малко мазнина се запържват за кратко и небелените скилидки чесън.

Добавят се парченца нарязано фета сирене, скилидките чесън и салатата се поднася с цяла купа върху масата. [подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

5
Общо 7 гласували
5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: