Хрупкави канелени понички

17/01/2020
Иивинка
отИивинкаПомощник Готвач13649694
"Канелени понички, които гъделичкат вкусовите ни рецептори "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции14
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо933
  • Преглеждания за месеца338
  • Преглеждания за седмицата66
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купя пресяваме брашното, солта и бакпулвера. Добавяме олиото и канелата.

Замесваме тестото с горещата вода, която наливаме постепенно.

Замесеното тестото се оставя да престои за 10 мин.

Вземаме от тестото едно топче малко по-голямо от орех.

Правим дупка в средата.

Оформяме поничките и пържим с нагорещено олио.

Отгоре поръсваме хрупкавите канелени понички с пудра захар и шоколад.

За по-голямо количество удвоете пропорцията.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: