Лятна салата с паламуда на Черноморски Улов

02/12/2019
blackseacatch
отblackseacatchНовак9
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо43
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. Нарязвате на много ситно киселите краставички, червения лук и каперсите.

2. Смесвате ги и ги овкусявате с мазнината от маринования паламуд, за да получите „гол“ Тартар сос.

3. Нарязвате на много тънки жулиени праза и внимателно го фритирате в олио на 140 градуса.

Поднасяне:

Поставяте от „голия“ Тартар върху резен хляб, а след това и филе от паламуда. Завършвате рибната салата с фритирания праз лук и малко люта чушка.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: