Витаминозна салата с цвекло, ябълка и авокадо

08/11/2019
Sonya Simeonova
отSonya SimeonovaНовак421642
  • Приготвяне
  • Тotal
  • Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо234
  • Преглеждания за месеца233
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Авокадото, цвеклото, моркова и ябълката /необелена/ се почистват, измиват и нарязват на колелца.

Валерианата се изчиства от коренчетата, измива се под течаща вода, подсушава се хубаво и се нарежда на плато най-отдолу.

Върху нея се редуват от останалите зеленчуци и плодове за нашата витаминозна салата, поръсва се всичко с орехите, тиквените семки и конопеното семе.

Витаминозна салата с цвекло, ябълка и авокадо се посолява и се залива с лимоновия сок и ореховото олио.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: