Печен паламуд в хартия

05/11/2019
Криси Черникова
отКриси ЧерниковаДарт Вейдър124211612
"Бърза и лесна рецепта за приготвяне на една от най-вкусните риби - паламуд "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо397
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • паламуд - 1 бр.
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Паламуд се почиства и разрязва, облива се с олио и се осолява.

Увива се в хартия и се пече на 180 градуса, докато хартията се обагри /запече/.

След това я отстранете и поднесете печената риба.

По желание може да украсите готовия печен паламуд в хартия с резенчета домати, магданоз, счукан чесън.[подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: