Агнешко магданозлия

04/11/2019
"Апетитно агнешко месце, което ще обикнете от пръв поглед - има и магданоз, за онези, които държат да е здравословно "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо41
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Магданоз се нарязва на ситно. Маслото се нарязва на парченца. В тенджерата се слага половината от нарязания магданоз. Нареждат се парченцата от агнешки бут.

Поръсват се с черния пипер и солта. Покрива се с останалия магданоз.

Върху него се подреждат кръгчета от лимона и маслото.

Залива се с една чаша вряла вода и се вари на умерено тих огън за 2 часа така приготвеното агнешко варено.

Много сочно агнешко магданозлия! [подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: