Свинско със задушени зеленчуци

19/10/2019
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваГуру132917924147
"Чиния, пълна със свинско със задушени зеленчуви ще краси трапезата ви, както никоя друга "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо787
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо измиваме добре и нарязваме както предпочитаме.

Овкусяваме месото със сол и соев сос.

В дълбока тенджера с олио го запържваме, а през това време нарязваме зеленчуците.

Чушките на ивички, тиквичката на по-големи парчета, морковите на колелца, а картофите също на по-големи парчета.

Премахваме месото и в същия съд задушаваме тиквичките, чушките, а накрая задушаваме лука и морковите.

Добавяме и месото и оставяме да ври до готовност на зеленчуците.

Поднасяме поръсено с магданоз.[подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

4.6
Общо 5 гласували
5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: