Пастет от черен дроб

16/10/2019
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Черният дроб се сварява в подсолена вода с прибавка от бахар и черен пипер на зърна. Отцежда се и се смила два пъти на месомелачка.

Маслото се разбива добре и се прибавя към дроба. Разбърква се до получаване на гъста смес. Прибавят се подправки за пастет.

Сместа се разбърква и към нея се прибавя жълтъкът, претрит през сито. Сместа се разбива. Полученият пастет от черен дроб съхранява в хладилник най–много два дни. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: