Орехово руло

02/09/2019
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвя се плънката, като всички сухи съставки се заливат с прясното мляко и се разбъркват до получаването на гъста каша.

При необходимост може да се добави още прясно мляко. От продуктите се замесва тесто. Разделя се на три топки. Разточват се и върху всяка кора се слага плънка.

Нареждат се кора, плънка, кора, плънка. Слагат се трите кори една върху друга. Завиват се на сладко руло.

Оставя се в намазан с масло съд да предстои 30 минути на топло. Пече се, като предварително се намазва с жълтък. По желание може да се поръси с пудра захар. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: