Английска закуска

15/06/2013
Mirella
отMirellaНовак
"Обилна закуска подходяща за кралици и английски футболисти !"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции1-2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо22 831
  • Преглеждания за месеца62
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изсипваме фасула в тава, овкусяваме с червен и черен пипер и печем под грил, до сгъстяване на доматения сос, като от време на време го разбъркваме.

Загряваме тиган с дебело дъно и незалепващо покритие и запържваме в него последователно наденичката, лентите бекон (като с тях можем да изпечем и хляба, за да попие от мазнината).

Изваждаме ги и ги прибираме на топло. Сипваме малко от маслото и запържваме в него гъбите и нарязания на филии домат.

Последно пържим суровата наденица, като изчакваме да пусне малко от соса си и добавяме и яйцата.

Сипваме всичко в една чиния и поднасаме с допълнително кетчуп. Да ви е вкусно! [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 10 гласували
5 10
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: