Босилекова разядка върху брускети

16/08/2019
Геновева
отГеновеваЧирак60115187
"Свеж босилек и пасатор - двете най-важни неща при приготвянето на тази босилекова разядка "
  • Приготвяне
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 089
  • Преглеждания за месеца206
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме босилека и го накъсваме в чопъра. Добавяме сол и зехтина. Разбиваме с чопъра.

След това добавяме изварата и крема сиренето и доразбиваме. Накрая добавяме пасирания чесън, сол и черен пипер и за последно пускаме чопър.

След като сме приготвили босилековия пастет, го изсипваме в подходяща купа и си приготвяме брускетите.

Използваме франзела за брускети, като я режем на филийки и запичаме на тостер или във фурната.

След това я намазваме с разядката, докато е топла.

Сервираме по този начин тази вкусна разядка с охладена чаша аперитив.

Да ви е сладко! [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: