Печена риба с магданоз

11/08/2019
"Връзка магданоз - това е всичко, от което се нуждаете, за да получите вкусна печена риба "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо125
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намажете с масло една тавичка, поръсете дъното ѝ с изчистения, измит и ситно накълцан магданоз и отгоре поставете рибата, нарязана на парчета или цяла, ако е по-дребна.

Прибавете виното, прясно изцедения лимонов сок, солта, червения пипер, доматите и маслото на малки парченца и печете ястието в гореща фурна около 15 мин.

Преди да поднесете печената риба, добавете в соса ѝ натрошения сухар и малко от ситно нарязания магданоз. [подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: