Разядка от извара и цвекло

19/07/2019
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру242786391220
"Диетична, свежа и толкова лека разядка със сигурност ще намери много свои почитатели тук "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо600
  • Преглеждания за месеца69
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо се сварява цвеклото, обелва се и нарязваме на едро. Поставя се в каната на чопър или блендер. Добавя се парчета лук, ленти зелена чушка, отцеден нахут, нарязан копър и магданоз. Накрая прибавяме извара и майонеза 1-2 с.л.

Блендира се на пулсации поне 3-4 пъти, докато се получи кремообразна смес. Опитва се на вкус , при нужда се овкусява със сол, черен пипер или ваша любима подправка.

Сервира се в чиния, отгоре украсена с парченца от маслина като цвете, а в средата майонеза за тичинки. Гарнира се с клонки копър или магданоз за свежест. Много е вкусна тази разядка, чудесна за мезе.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: