Брюкселско зеле с кашкавал

11/08/2019
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените и измити главички брюкселско зеле се сваряват в подсолена вода и се отцеждат.

Преди поднасянето се заливат с горещото разтопено масло, размесено със ситно нарязания магданоз и сол на вкус, и се поръсват с дребно настърган кашкавал. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: