Салата Чиапас

16/07/2019
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • царевица - 500 г от консерва
  • лук - 2 глави
  • царевично олио - 100 г
  • люти чушки - 2 бр.
  • джоджен - 1 ч.л.
  • сол
  • зелена салата - за украса
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ситно нарязаният лук се запържва в олиото, докато стане стъклен. Прибавя се царевицата, налива се малко вода и се задушава до омекване.

Посолява се и се поръсва с джоджена и ситно нарязаните люти чушки. Оставя се на огън още 10 минути.

Салатата се сервира изстинала върху листа зелена салата.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: