Пържен хек пане със сос

14/07/2019
Мартин
отМартинНовак151024
"Паниран хек за чудо и приказ, всеки иска да го опита "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо565
  • Преглеждания за месеца107
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Парчетата риба ги обезкостяваме на филе, или по желание така ги пържим цели, стига парчетата да са по-малки, за да се изпържат добре.

Панираме всяко едно парче във яйце и галета и ги слагаме в сгорещено олио, като ги пържим и от двете страни.

Продуктите за соса ги смесваме всички в една купичка и разбъркваме добре. Охлаждаме го леко.

Сервираме хека с гарнитура по желание, полят с млечно-кисел сос.

Да ви е сладко! [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: