Пълнени пържени чушки с яйца и сирене

26/06/2019
ВИОЛЕТА МАТЕВА
отВИОЛЕТА МАТЕВАЕксперт39051694
"Бързи пълнени чушки, приготвени на тиган - мечтата на всеки лакомник "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 360
  • Преглеждания за месеца378
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Печем чушките на грил тиган, покриват се с фолио да се задушат, после се обелват. В купа се смесва яйцето, извара, натрошено сирене, нарязан магданоз и домат без семена, нарязан на кубчета.

Разбърква се добре и посоляваме на вкус. Чушките се срязват встрани и с нож се изрязват семената, но дръжката остава.

Пълним с разделената на 4 части смес и овалваме в брашно.

Пържим в загрято олио до златисто от двете страни.

Изваждат се върху салфетка, за да попие мазнината, и сервираме готовите пълнени чушки с пресни зеленчуци. [подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: