Моята сполучлива печена пъстърва

21/06/2019
"Ароматна и здравословна пъстърва, приготвена по тази изпитана и сполучлива рецепта "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 479
  • Преглеждания за месеца484
  • Преглеждания за седмицата222
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и почистваме рибите.

Нарязваме лимоните на шайби.

Поставяме парче хартия за печене в тавичка и намазваме обилно със зехтин.

Подреждаме в тавичката равномерно шайби лимон.

Осоляваме вътрешността на пъстървите и намазваме /пак отвътре/ със зехтин. Пъхаме във всяка риба по колкото шайби лимон се съберат.

Подреждаме рибите в тавичката върху лимоните.

Отгоре поръсваме с черен пипер и девесил и поливаме със зехтин.

Печем пъстървата на 200 градуса за 25 минути.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: