Бульон с пържени филийки

03/09/2019
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете зеленчуков бульон, прецедете го и го поръсете с половината ситно нарязан магданоз, сол и черен пипер.

Малко преди да го сервирате, изпържете в маслото филийките хляб без кората, наредете ги по две във всяка чиния.

Наръсете ги с настърган кашкавал и останалия ситно нарязан магданоз и ги залейте с бульона. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: