Макарони с пилешки филенца

10/09/2019
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филенцата изпържете в 3 с.л. горещо олио по 7 мин. от всяка страна, поръсете ги с черен пипер и сол, извадете ги и ги сложете на топло място.

Долейте останалото олио в тигана и изпържете в него за 3-4 мин. нарязаните на кубчета целина, моркови и лук и разрязаните на четвъртинки гъби, добавете граха, залейте с бульона и след като кипне, варете 7-8 мин.

Сварете макароните в подсолена вода според указанието на опаковката, отцедете ги, смесете ги с кетчупа и сметаната, загрейте ги за кратко на котлона, подправете ги със сол и черен пипер и ги разбъркайте със зеленчуците.

Разпределете макароните по чиниите, а върху тях сложете нарязаните топли пилешки филенца. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: