Пикантна бяла риба с билки и кашкавал на фурна

30/05/2019
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции30
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте рибното филе със студена вода, подсушете го с чиста кърпа, залейте го с лимоновия сок, оставете го да престои 1 час в хладилника и го сложете в йенска тенджера.

Поръсете го със солта, черния пипер и сухите босилек и риган, наредете отгоре му керемидообразно нарязаните на кръгчета домати и наръсете с наситнените филенца аншоа, настъргания кашкавал и олиото.

Печете ястието 25 мин. на средната решетка в предварително загрята на 180 градуса фурна и преди да го поднесете, го украсете с листенцата пресен босилек. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: