Пандишпанов сладкиш с крем Маскарпоне

30/05/2019
Храна за Душата
отХрана за ДушатаДарт Вейдър385111
"Сладкиш, който направо моли да бъде изяден безмилостно "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции12
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 475
  • Преглеждания за месеца232
  • Преглеждания за седмицата71
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата в дълбок съд заедно със захарта до получаване на пухкава и светла смес.

Смесете бакпулвера с брашното и добавете към течната смес.

Разбъркайте до хомогенност и прехвърлете сместа за пандишпана в тавичка, покрита с хартия за печене.

Поставете сладкиша в предварително загрята на 160 градуса фурна за 15-17 минути.

За крема смесете сиренето маскарпоне и кондензираното мляко в дълбока купа. Разбъркайте внимателно с шпатула до хомогенен крем и разнесете върху охладения пандишпанов блат равномерно.

Гарнирайте сладкиша с пресни малини и свежи листа мента. Охладете и сервирайте.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: