Салата от печен лук с маслини и горчица

13/04/2019
Емилия Янкулова
отЕмилия ЯнкуловаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпечете в умерена фурна необелените глави лук за 1 час, оставете ги да изстинат, обелете ги, нарежете ги на 4, посолете ги и ги изсипете в салатиера.

Размесете готовия печен лук с нарязаните на кръгчета краставички, чушки и маслини, предварително полети със смес от олиото, оцета, горчицата и счукания чесън, и поднесете салатата. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: