Панирано филе от сулка във фурна

04/04/2019
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо456
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • сулка - 600 г риба
  • яйца - 2 бр.
  • универсална подправка
  • сол
  • чесън - 2 скилидки
  • зехтин - 3 с.л.
  • подправка за риба
  • копър - свеж
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразете рибата. Овкусете я със сол, универсална подправка и подправка за риба.

Разбийте яйцата в купа. Добавете чесъна, ситно счукан или пасиран.

Потопете всяко парче риба в разбитите яйца.

Подредете сулката в тава, застлана с домакинска хартия и напръскана със зехтин.

Изпечете в загрята фурна за около 20 минути.

Преди поднасяне, поръсете със свеж копър.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: