Рагу с моркови

03/04/2019
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо24
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 300 г
  • моркови - 1 кг
  • чесън - 3 - 4 скилидки
  • сметана - 6 с.л. или цедено кисело мляко
  • бульон - 2 ч.ч.
  • олио - 4 с.л.
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържете в олиото нарязаното на парченца месо, като накрая добавете счукания чесън.

Сложете нарязаните на по-дебели парчета моркови, налейте бульона и оставете ястието да се задушава.

Малко преди да го свалите от огъня, добавете сметаната, черния пипер и солта.

Поднесете приготвеното рагу с варен ориз и салата. [подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: