Пържена панирана сулка

28/03/2019
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваГуру132917724037
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо653
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме рибата и я нарязваме на парчета. Правим марината за риба от подправките, нарязваме лука на ситно, изстискваме сока от лимона, няколко капки зехтин и бялото вино.

Подреждаме рибата в марината и оставяме да престои поне 4-5 часа. След това всяко парче потапяме първо в разбито яйце и след това в царевично брашно.

Поставяме тиган на котлона с олио, за да се загрее и след това поставяме рибата. Пържим нашата бяла риба до готовност.[подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: