Мариновано свинско с праз и гъби на сач

27/03/2019
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваГуру132716822657
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо237
  • Преглеждания за месеца91
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставяме в съд продуктите за марината и разбъркваме добре. Измиваме свинското месо и го нарязваме на хапки.

Прибавяме го към марината и разбъркваме добре, за да се покрие месо. Оставяме настрана за около 2-3 часа.

Почистваме праза и го нарязваме на колелца. Омазняваме сача, като най-отдолу изсипваме олиото, след това праза и най отгоре маринованото свинско месо.

Поръсваме със зехтина и поставяме в студена фурна. Печем до готовност.[подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: