Гарнитура за кюфтета, пържено и печено месо

14/03/2019
Емилия Янкулова
отЕмилия ЯнкуловаНовак
  • Приготвяне
  • Тotal
  • Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • моркови - 3 - 4 по - едри
  • орехи - 1/2 ч.ч. ядки, счукани
  • лук - 1 глава, кромид
  • магданоз - 1/4 връзка
  • маслини - 2 - 3 бр. без костилки
  • олио - 1 - 2 с.л.
  • оцет - 2 с.л.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете на ситно ренде морковите, прибавете счуканите орехи, ситно нарязаните лук, маслини и магданоз, посолете, залейте с олиото и оцета и разбъркайте.

Това е подходяща гарнитурата за кюфтета, пържено и печено месо.
[ подобни рецепти тук ]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: