Лесни свински ребърца

06/10/2012
Илияна
отИлиянаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо14 682
  • Преглеждания за месеца214
  • Преглеждания за седмицата77
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ребърцата се овкусяват, нареждат се в тавичка, прибавя се едро нарязания лук и се заливат с разбърканите заедно соев сос, кетчуп и червеното вино.

Тавичката се завива с фолио и се пекат около 30-40 минути. След това се запичат малко без фолио. [подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

5
Общо 7 гласували
5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: