Кавърма с пилешки дробчета в палачинка

26/02/2019
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете лука, нарежете го на тънки филийки, задушете го в 60 г масло, прибавете почистените, нарязани и оваляни в брашното пилешки дробчета, пилешкото месо, и задушете още 5 мин.

Посолете сместа, поръсете я с черния пипер и магданоза, прибавете сметаната и коняка при непрекъснато бъркане и след като я дръпнете от огъня, я разделете по равно върху палачинките.

Гарнирайте според въображението си.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: