Свинско със зеленчуци

12/02/2019
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваГуру132917924147
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо810
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото нарязваме на едри парчета. Лукът режем на ситно и запържваме в малко олио. Когато се запържи хубаво, добавяме месото и също се пържи, докато се зачерви.

Обелваме домат и го настъргваме, белим и картофите и тях нарязваме, фасула почистваме и при необходимост режем на две.

Добавяме ги към месото, както граха и скилидките чесън. Всичко се запържва добре, след което овкусяваме с лъжица червен и черен пипер.

Доливаме вода и така оставяме ястието на слаб огън да се задушава около 50-60 минути, като от време на време го разбъркваме.

Поднасяме топло.[подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: