Райска супа

12/03/2019
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте добре белтъците, прибавете жълтъците, настъргания кашкавал и галета и размесете.

Гребвайте с чаена лъжичка от сместа и пускайте във врящия телешки бульон и млякото.

Получените галушки трябва да врат поне 10 мин., готови са, когато изплуват на повърхността.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: