Салата с резене

12/02/2019
Зорица
отЗорицаГуру94826029625
"Не салати правим ние, а творим истинска кулинарни шедьоври за всички вкусове "
  • Приготвяне
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 529
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • фенел - 2 глави
  • зелена салата - 1 малка
  • червен лук - 1 глава
  • царевица - 60 г от консерва
  • риба тон - 80 г в зехтин, от консерва
  • сол
  • винен оцет
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Главите фенел се почистват и измиват. Нарязват се на тънки ивички или колелца на V-образно ренде. Червеният лук се обелва и също се нарязва на тънки колелца.

Зелената салата се измива, отцежда от водата и се нарязва на ленти.

Царевицата се отцежда от водата и се добавя към салатата.

Накрая се добавя рибата тон заедно със зехтина, салатата се посолява и подправя с винен оцет.

се хубаво и се поднася украсена с листенцата от фенела!

Добър апетит! [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: