Наденица на тиган с бирен сос

08/02/2019
Емилия Янкулова
отЕмилия ЯнкуловаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • наденица - няколко парчета, прясна
  • лук - 6 глави, кромид
  • дафинов лист - 1 бр.
  • брашно - 3 с.л.
  • мляко - ½ ч.ч. прясно
  • бира - 1 бутилка светла
  • олио - 3 с.л.
  • черен пипер - 5 - 6 зърна
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Набодете надениците с вилица на няколко места, оваляйте ги в брашното и ги изпържете в олиото заедно със ситно нарязания лук.

Добавете бирата и млякото и варете, докато се получи сос, прибавете дафиновия лист и черния пипер и варете още 5-6 мин.

Поднесете надениците, полети със соса и с гарнитура от шарена туршия.
[ подобни рецепти тук ]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: