Студен зеленчуков борш

13/02/2019
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете в подсолена вода обеленото и нарязано на парченца цвекло.

Отделно сварете необелените картофи с малко кимион и след като омекнат, ги обелете и нарежете на кубчета.

Към картофените кубчета прибавете нарязаните на ситно краставица и лук и изсипете сместа в изстиналия бульон с парченцата цвекло.

Добавете нарязаните на кубчетата яйца и сметаната, разбъркайте борша, поръсете го със ситно нарязания копър и го сложете в хладилника, докато го поднесете.

Вкусна студена супа - за лято и зима! [подобни рецепти тук]

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: