Пържена риба с хрупкава панировка

03/02/2019
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваГуру132815922277
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо497
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • риба - 800 г
  • сол - щипка
  • брашно - 1 ч.ч.
  • яйца - 1 бр.
  • галета - 1 ч.ч
  • мазнина - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата си почистваме и нарязваме на парчета.

В съд си счупваме яйцето и разбиваме.

Подготвената риба потапяме в брашното, след това в разбитото яйце и накрая в галетата.

Поставяме тиган на котлона заедно с олиото и пържим рибата от двете страни.

Получава се хубава хрупкава коричка.

Поднасяме пържената риба, докато е още топла.[подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: