Гъби с кашкавал и синьо сирене

01/02/2019
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак696
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се измиват и се махат пънчетата им.

Пълнят се с кашкавал и малко синьо сирене. Запичат се в силна фурна, докато гъбите станат златисти, а кашкавалът омекне.

След като се извадят, се поръсват с нарязани на ситно копър и магданоз или се поливат със сос, приготвен от пасирани копър, магданоз, босилек, черен пипер, сол и зехтин.

Пълнените гъби поднасяме с доматена салата.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: