Пача със свински хапки

14/03/2019
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите се начукват с дървено чукче, нарязват се на хапки и се изпържват от двете страни в олиото. Подправят се със сол и черен пипер и се оставят да изстинат.

Отделно се приготвя желираща смес от предварително разтопен в 50 мл вода желатин и зеленчуковия бульон, овкусен с оцет и подправки на вкус.

В стъклени или порцеланови купички се насипват ситно нарязани и посолени магданоз, пресен чесън и копър, месо.

Налива се част от желиращата течност и за всеки слой от нея се изчаква да се втвърди.

Сервираме получилата се пача охладена, нарязана на филии. Може да поднесем към нея кисели краставички.[ подобни рецепти тук ]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: