Салата Цезар с риба тон

14/03/2019
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак
  • Приготвяне
  • Тotal
  • Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Марулята се почиства и измива. Нарязва се на тънки лентички и се овкусява със зехтин, оцет, сол.

Консервата риба тон се изсипва в дълбока купа и към нея се добавят лимоновият сок, горчицата, настърганият кашкавал, яйцето и счуканият чесън.

Всичко се разбива на гъста каша, която се изсипва върху марулята. Салатата Цезар се поръсва с крутони.
[ подобни рецепти тук ]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: