Пиле, пълнено с риба

14/03/2019
Емилия Янкулова
отЕмилия ЯнкуловаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете леко шарана, почистете го от костите и го намачкайте добре.

Добавете ситно нарязаните лук и магданоз, счуканите орехи, черния пипер и солта и разбъркайте.

Напълнете със сместа изчистеното и посолено отвътре пиле, зашийте го и го намажете отвън обилно с масло.

Сложете пълненото пиле в тава с малко вода и печете във фурна, като няколко пъти го обръщате и заливате с получения сос.

Поднесете ястието от печено пиле топло с картофена салата или майонеза. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: