Риба със сос Бешамел

28/01/2019
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • риба - 4 парчета, хек
  • лук - 5 глави, кромид
  • лимони - 1 бр., резенчета
  • масло - 70 г краве
  • вино - 1 чаша, бяло
  • магданоз - 1 връзка
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на филийки и го наредете в намазнена тава.

Отгоре сложете посолената риба, а върху нея резенчетата лимон.

Залейте подготвения хек с виното, наредете парченца масло и печете в предварително загрята фурна.

Поднесете готовото ястие от печена риба със сос бешамел, подправен с черния пипер и ситно нарязания магданоз. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: