Гювечета със свинско

25/01/2019
Моника Иванова
отМоника ИвановаГотвач21610461
"За онези, които не пропускат да хапнат вкусно свинско месце - гювечета със свинско "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 994
  • Преглеждания за месеца166
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте свинските пържоли със сол. Изпечете ги на тиган, докато са още топли овкусете с кимион, червен пипер, черен пипер и чубрица.

След като изстинат нарежете на кубчета и разпределете на дъното на 3 броя керамични гювечета. Отгоре залейте с доматите.

Настържете моркова на едро ренде и го прибавете, върху него нарежете магданоза и прибавете заедно с маслините.

Разпределете изварата, нарежете сиренето на малки плочки и оформете с тях гнездо, в което чукнете по едно яйце.

Преди да сложите да печете с вилица пробийте жълтъка. Печете гювечетата на 220 градуса за 30 минути.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: