Зелен фасул с царевица

24/01/2019
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • царевица - 1 ч.ч. зърна сварени или от консерва
  • телешко месо - 200 г готов кебап
  • зелен фасул - 1 буркан
  • чушки - 3 бр. жълти
  • домати - 3 бр.
  • лук - 1 глава, кромид
  • олио - ½ ч.ч.
  • джоджен - ¼ връзка
  • магданоз - ¼ връзка
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете в олиото ситно нарязания лук, прибавете нарязаните на кубчета домати и щом се поизпържат, сложете зелен фасул и царевицата.

Налейте малко вода, посолете и варете на тих огън 20-ина мин.

Поръсете с наситнените магданоз и джоджен и поднесете. Поднесете заедно с предварително приготвения телешки кебап. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: