Панирани банани

23/01/2019
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бананите се обелват и се нарязват напречно под ъгъл на 3 – 4 парчета.

От яйцата, брашното, водата, солта, содата и захарта се приготвя паста за паниране.

Бананите се потапят в панировката и се пържат от всички страни в предварително загрятото олио.

След като се извадят, панираните банани се поливат с мед. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: