Пилешко филе с праз и заквасена сметана на тиган

12/01/2019
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо64
  • Преглеждания за месеца63
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и нарязваме праза на колелца. Месото измиваме и нарязваме на кубчета.

Поставяме го в съд и към него прибавяме соевия сос, солта и черния пипер. Оставяме така да се маринова за около час.

На котлона поставяме тигана с олиото и го загряваме. Прибавяме праза, а след това и пилешкото.

Пържим до златисто след което прибавяме заквасената сметана и разбъркваме. Сервираме още топло.[ подобни рецепти тук ]
Източник: ezine.bg

Рейтинг

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: