Чийзкейк с ябълки и овесени ядки

12/01/2019
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо269
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

С помощта на блендер си смиламе бисквитите. Към тях добавяме захарта и разтопеното масло.

Разбъркваме добре и изсипваме в тавичка с махащи стени. Поставяме във фурната и печем на 180 градуса за 5 минути.

В дълбока купа поставяме изварата, двата вида захар, джинджифила, царевичното нишесте, канелата и есенцията и разбиваме с миксера всички съставки. Готовата смес оставяме на страна.

В друга купа поставяме овесените ядки, брашното, кафявата захар, канелата и накрая изсипваме разтопеното масло.

С помощта на вилица разбъркваме съставките, докато се размесят.

Към готовия изпечен блат изсипваме сместа с изварата и заглаждаме отгоре. Почистваме двете ябълки от семките и нарязваме на тънки филийки.

Отгоре върху сместа подреждаме филийките ябълки и върху тях поръсваме сместа от овесените ядки.

Поставяме чийзкейка във фурната и печем на 180 градуса за 30 минути.[ подобни рецепти тук ]
Източник: ezine.bg

Рейтинг

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: