Панирани свински котлети с праз

03/01/2019
Храна за Душата
отХрана за ДушатаДарт Вейдър384111
"Опитвате тези котлети и изведнъж разбирате, че това са най-вкусните котлети на света и искате още и още ..."
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 018
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Нарежете праза на фини лентички. Задушете в бучка масло. Овкусете праза със сол и черен пипер и оставете да омекне.

Когато празът омекне, налейте сметаната и оставете плънката да се готви за още 2-3 минути.

Разбийте крема сиренето в купа. Добавете супена лъжица зехтин. Накълцайте копъра и прибавете. Нарежете на ситно зелените маслини, червения лук и чушката и добавете и тях към сиренето и разбъркайте.

Направете лек прорез плътно до кокала на котлетите. Разрежете от страната на бонфилето, за да образувате пеперуда. Подправете котлетите със сол и черен пипер отвътре.

Поставете лъжица от сметановата плънката с праз. Затворете котлетите с дървени шишчета, като нанизвате на зиг-заг.

Оваляйте котлетите в брашно, потопете в разбитите яйца и завършете панировката в панко галетата.

Изпържете котлетите в нагорещено олио.

Панирани свински котлети гарнирайте с топчици от крема сиренето със зеленчуци и сервирайте.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: