Пиле с банани (Гвинея)

25/01/2019
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се изчиства и се запържва в мазнината до зачервяване.

Сланината, нарязана на кубчета, се прибавя към пилето, чесънът също и се залива с чаша вода. Оставя се пилето да ври 20 минути.

След което се прибавят бананите обелени и нарязани на четири, черният пипер и сол.

Ястието се оставя да ври на бавен огън още 10 – 15 минути.

Пилето с банани се поднася поръсено с магданоз. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: